Представяме ви активните редови култиватори на BADALINI

В далечната 1967 година BADALINI е първата компания в света, която патентова редовите фрезови култиватори

Днес, повече от 50 години по-късно, компанията BADALINI продължава да се развива в посока производство на семпли и здрави машини за устойчиво и био земеделие. Добавената стойност на италианския бранд се крие в това, че всяка една машина се произвежда изцяло съобразно конкретните нужди и изисквания на крайния клиент. Броят и ширината на работните секции се подбират спрямо културата, която ще се обработва. Дълбочината на обработка може да бъде до 7 см.

 

Машините на BADALINI са особено подходящи за био производители и зеленчукопроизводители. При култури като пипер и домати, ширината на работните органи може да поръча спрямо изискванията на клиента. Този тип активни редови култиватори са изключително подходящи и за обработка на лавандулови насаждения. Голямо предимство на редовите фрезови култиватори е елиминиране на нуждата от допълнителна работна сила за извършване на редовите обработки. Изключителната здравина на споените стоманени елементи прави възможна работата в почви с повече камъни, както и в глинести и тежки почви.

Снимките и видеоклипът са ни предоставени от един от най-големите зеленчукопроизводители в южна България, който тази пролет се сдоби с фрезови култиватор Badalini Sirio Msn/7. Моделът е с 3+2+2 работни секции, а работната ширина е 4,70 м.

 

 Друг много популярен сред фермерите продукт на BADALINI е продълбочителят с хидравлично регулиране на дълбочината и дискова секция HERCULES MEGA. Основен компонент тук е защитният болт от 20 мм. Агрегатират се с трактори с мощност от 130 до 280 к.с. Оборудват се с единичен хидравличен валяк, двоен хидравличен валяк или хидравлични дискове. Работната дълбочина е от 0.30 до 0.60 метра, а работната ширина - от 2.30 до 4 метра.

За повече информация относно продуктите на BADALINI посетете уебсайта на официалния представител за България – Булагро Машини: www.mashini.bulagro.bg, или се обадете на тел. 0885598389.