„Трактор на годината“ започва ново партньорство с BKT

Фокусът към иновациите, новите технологии и устойчивостта са ценностите на състезанието

Международният конкурс „Трактор на годината” с радост посреща BKT като нов партньор. BKT - един от най-големите световни производители на тракторни гуми, ще бъде уникалният спонсор на конкурса през следващите 4 години. Благодарение на журито си, съставено от 26 журналисти, които представляват 26 различни медии от 25 страни, „Трактор на годината” (TotY) е от повече от 20 години еталон за цялата европейска индустрия за механизация на селското стопанство. Фокусът към иновациите, новите технологии и устойчивостта са ценностите на състезанието. Ценности, които напълно съвпадат с тези на BKT по отношение на качеството, обслужването на клиентите и изследователската подкрепа.

Новото партньорство идва с единствената цел да популяризира знания и опит в рамките на селскостопанската тракторна индустрия. Всичко това ще се случи благодарение на нови инициативи, които ще станат пътеводни от тази година.

„Това ново издание на „Трактор на годината” е много вълнуващо и ние сме едва в началото на целия процес, заяви Фабио Заммаретти, председател на конкурса. - За мен е чест да започнем това ново приключение заедно с BKT, много динамична компания, с която ще работим много тясно, за да внесем някои много интересни нови технологии. Ще започнем с първото цифрово издание на конкурса. Дигитализацията ще ни отведе до крайната спирка тази година, която ще бъде церемонията по награждаването. Тогава ще бъдат обявени победителите в 4 категории на конкурса. Успех на всички претенденти.“

„Ентусиазиран съм от този нов проект, казва Лусия Салмазо, главен изпълнителен директор на BKT за Европа. - С нетърпение очаквам да започне. TotY е един вид институция и истинска оценка за селскостопанската механизация. Горди сме, че сме част от този екип. Като говорим за гуми, имаме какво да предложим, именно те са същественият елемент за земеделските машини. TotY гледа към бъдещето, същото прави и BKT.”

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина, за да получавате всеки петък най-важната седмична информация.

За още новини – харесайте страницата ни във FACEBOOK.