Whisky, Rum & Wine Master test 2019

Whisky, Rum & Wine Master test 2019 – първото голямо събитие в началото на годината в България, обединяващо спирит и вино индустрията. Провеждащ се за пета поредна година, това е уникален по рода си фестивал, който в рамките на два дни, ще събере на едно място едни от най-качествените напитки в различни категории: уиски, ром, ликьори, вина.

Продуктите ще бъдат изложени лично от техните вносители, дистрибутори и производители, предоставяйки възможност на хора с привкус към луксозни стоки, често пътуващи в страната и чужбина, да дегустират едни от най-луксозните марки, да направят свой тест на сетивата, опитвайки брилянтно подбрани вкусове.

В петък 29 март 2019, 15:30 – 23:00 часа ще стартира ежегодния фестивал на качествените напитки в прекрасните зали на столичния хотел Маринела!
– Ще има над 45 бара редки селекции от уникални уискита от цял свят, екзотични ромове и отбрани вина, щедър избор от коняци и ликьори.
– Два дни различни Майсторски и дегустационни класове с продължителност от по 60 минути. Разгледайте програмата и билетите за Майсторските класове, водени от бранд амбасадори, собственици на марките, експерти, които ще запознават с историята, производството, индустрията и културата на консумация.
– Изложбени щандове с шоколади, хранителни продукти, кафе, луксозни чаши и пури, ще привличат с разнообразие в моменти на почивка и презареждане между дегустациите.
– Коктейли, ракия и бира барове, ще допълнят вкусовите предпочитанията на всеки посетител.
– Официалния магазин на събитието на място, ще предложи пълното разнообразие от напитки, за да занесете вкъщи или подарите, насладата от добрата дегустация.

През втория ден на Фестивала, събота, 30 март 2019 от 14:00 до 22:00 часа, отново ще има музика на живо и много чудесни драми.

Билетите могат да бъдат закупени онлайн на sabitie.bg и на място на събитието.
Във Вино зала дегустацията е свободна. В Спирит зала се използват талони, закупени с билета за вход. Специална изненада, подготвена за колекционерите и „ентусиастите“ ще бъдат фестивалните бутилки, бутилирани специално за събитието.