1. Начало
  2. Предстоящо
  3. Институции
  4. Whisky, Rum & Wine Master test 2019

Whisky, Rum & Wine Master test 2019

Whisky, Rum & Wine Master test 2019 – първото голямо събитие в началото на годината в България, обединяващо спирит и вино индустрията. Провеждащ се за пета поредна година, това е уникален по рода си фестивал, който в рамките на два дни, ще събере на едно място едни от най-качествените напитки в различни категории: уиски, ром, ликьори, вина.

Продуктите ще бъдат изложени лично от техните вносители, дистрибутори и производители, предоставяйки възможност на хора с привкус към луксозни стоки, често пътуващи в страната и чужбина, да дегустират едни от най-луксозните марки, да направят свой тест на сетивата, опитвайки брилянтно подбрани вкусове.

В петък 29 март 2019, 15:30 – 23:00 часа ще стартира ежегодния фестивал на качествените напитки в прекрасните зали на столичния хотел Маринела!
– Както и миналата година, ще имаме над 45 бара редки селекции от уникални уискита от цял свят, екзотични ромове и отбрани вина, щедър избор от коняци и ликьори.
– Два дни различни Майсторски и дегустационни класове с продължителност от по 60 минути. Разгледайте програмата и билетите за Майсторските класове, водени от бранд амбасадори, собственици на марките, експерти, които ще запознават с историята, производството, индустрията и културата на консумация.
– Тази година наши партньори с изложбени щандове с шоколади, хранителни продукти, кафе, луксозни чаши и пури, ще ви привличат с разнообразие в моменти на почивка и презареждане между дегустациите.
– Коктейли, ракия и бира барове, ще допълнят вкусовите предпочитанията на всеки посетител.
– Официалния магазин на събитието на място, ще Ви предложи пълното разнообразие от напитки, за да занесете вкъщи или подарите , насладата от добрата дегустация.

Очакваме Ви и през втория ден на Фестивала, събота, 30 март 2019 от 14:00 до 22:00 часа, отново с музика на живо и много чудесни драми.

Билетите могат да бъдат закупени онлайн на sabitie.bg и на място на събитието.
Във Вино зала дегустацията е свободна. В Спирит зала се използват талони, закупени с билета за вход. Специална изненада, подготвена за колекционерите и „ентусиастите“ ще бъдат фестивалните бутилки, бутилирани специално за събитието и ще ги разкрием по-близо до датите на провеждане.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.