Международна селскостопанска изложба АГРА 2021

Международната селскостопанска изложба АГРА обхваща всички направления и сектори на селското стопанство – наука, практика, технологии, техника, продукти, услуги. Представя най-доброто от постиженията на науката и бизнеса и най-полезното за фермерите и специалистите. Изложбата се утвърди като портал на иновации за селското стопанство в Югоизточна Европа и форум за успешни делови проекти.

Агробизнес и високи технологии

Със своето специфично ноу-хау АГРА стана предпочитано място за презентиране на новости, в които са внедрени високи технологии и които стават все по-търсени на пазара.  Водещи компании имат възможност да представят  на живо продукти за дигитализация и прецизност на земеделието, за модернизиране на животновъдството и за ускоряване на търговията.  Тук те намират своите клиенти, тъй като изложбата е предпочитана от фермерите в България и съседните балкански държави.

Съпътстваща програма
В съпътстващата програма на изложбата се включват събития с широк тематичен обхват, които създават мрежа  за актуална информация относно модели за бизнес, финансиране, перспективни тенденции.

Партньори
Основен партньор на АГРА е Селскостопанската  академия, като участват всички научни институти от нейния състав. За организирането и провеждането на изложбата допринасят също редица браншови сдружения.

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.