1. Начало
  2. Предстоящо
  3. Изложби
  4. SOMMET DE L'ELEVAGE

SOMMET DE L'ELEVAGE

От 3 до 6 октомври 2023 г. са датите на 32-то издание на изложението SOMMET DE L'ELEVAGE, което ще се проведе в Клермон-Феран, Франция. Признат международен бизнес форум, SOMMET е не само събитието за животновъдната индустрия, но и мястото за политици, институции, фермерски организации и съюзи, влиятелни и много други, които се стичат на шоуто всяка година.

2000 глави добитък, 1550 изложители и 105 000 посетители се очакват на тазгодишното събитие, което вече включва звездна програма с 2 породи говеда, Лимузин и Швейцарско кафяво говедо, организиращи националните си първенства, и смесената порода Монбелиард, която е домакин на междурегионалното си състезание.

През 2023 г. ще видим най-големия брой млечни говеда в историята на SOMMET с 532 млечни крави на изложението, което е със 100 повече, отколкото през 2022 г. В допълнение, SOMMET DE L'ELEVAGE ще бъде домакин на над сто конференции, обхващащи всички ключови селскостопански въпроси. Да не забравяме, разбира се, известния конкурс за иновации "Sommets d'Or", като Грузия е почетен гост на страната и централна тема на тазгодишния SOMMET за устойчивост в животновъдството.

Повече за изложението вижте ТУК

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.