Международна селскостопанска изложба АГРА 2021

Международната селскостопанска изложба АГРА обхваща всички направления и сектори на селското стопанство – наука, практика, технологии, техника, продукти, услуги. Представя най-доброто от постиженията на науката и бизнеса и най-полезното за фермерите и специалистите. Изложбата се утвърди като портал на иновации за селското стопанство в Югоизточна Европа и форум за успешни делови проекти.

Агробизнес и високи технологии

Със своето специфично ноу-хау АГРА стана предпочитано място за презентиране на новости, в които са внедрени високи технологии и които стават все по-търсени на пазара.  Водещи компании имат възможност да представят  на живо продукти за дигитализация и прецизност на земеделието, за модернизиране на животновъдството и за ускоряване на търговията.  Тук те намират своите клиенти, тъй като изложбата е предпочитана от фермерите в България и съседните балкански държави.

Фермерството на 21.век

Селскостопанските производители могат да намерят решения за осъвременяване на земеделските и животновъдните ферми. Нови сортове зърнени култури, адаптирани към промените в климата, технологии и специална селекция на растения за екологично отглеждане, безвредни торове и препарати са само част от разработките, които се предлагат от световни производители и научни институти. През последните години се разшири представянето на сектор „Животновъдство“ както с високопродуктивни породи, така и с цялостно оборудване за стопанства. Сред основните акценти е и мултифункционалната техника.

ОСНОВНИ БРАНШОВЕ

Растениевъдство; 
Машини и инвентар за растениевъдството
Сортови семена, посадъчен материал, препарати за растителна защита
 
Животновъдство; 
 Машини, инсталации, съоръжения за животновъдството
 Ветеринарна медицина
 Опаковки и опаковъчна техника
Услуги и софтуер за агробизнеса
 
Специализирани медии

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина, за да получавате всеки петък най-важната седмична информация.

За още новини – харесайте страницата ни във FACEBOOK.