Добри практики при спазване на изискванията за здравословни и безопасни условия на труд и при възникване на трудови правоотношения за земеделските стопани

гр. Трявна

На 11 август 2020 г. (вторник) в гр. Трявна, обл. Габрово, ул. „Ангел Кънчев” № 21, Община Трявна - заседателната зала на ет. 4 ще се проведе информационен семинар на тема: "Добри практики при спазване на изискванията за здравословни и безопасни условия на труд и при възникване на трудови правоотношения за земеделските  стопани"!

Организатори: Национална служба за съвети в земеделието (Териториален областен офис - Габрово) и Изпълнителна агенция „Главна инспекция по труда“ (Дирекция „Инспекция по труда - Габрово“)

Основните теми на информационния семинар са следните:

  • Организация и управление на дейности и осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд. Безопасност и хигиена на труда;
  • Законосъобразно наемане на работници и заплащане на труд;
  • Възможности за подпомагане на земеделските стопани по подмярка 4.1.2 „Инвестиции в земеделски стопанства по Тематична подпрограма за развитие на малки стопанства“ от Програмата за развитие на селските райони ПРСР 2014-2020 г. 

Участието в информационния семинар е безплатно и е без предварителна регистрация!

За допълнителни въпроси се свържете с: ТОО - Габрово на НССЗ, тел: 0885 848 822 - Даниел Денчев -  (координатор на ТОО)

Програма на събитието може да видите тук.

 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина, за да получавате всеки петък най-важната седмична информация.

За още новини – харесайте страницата ни във FACEBOOK.