Искате ли да имате здрави и изравнени посеви с пшеница и ечемик

Ранкона Роял – един от лидерите в обеззаразяването на семената

Третирането на семена вече е неизменна част от съвременните технологии при отглеждането на пшеница и ечемик. Като компания с дългогодишен опит в разработването на обеззаразители за семена, UPL предлага на земеделските производители иновативните фунгициди за третиране на семена - Ранкона 15 МЕ и Ранкона Роял (с търговски имена Ранкона И-Микс и Конима), във вид на уникална микроемулсионна формулация.

Чрез създаването на иновативни формулации фирма UPL предлага по-ефикасна, по-безопасна и по-рентабилна растителна защита. От една страна се осигурява по-висока ефективност на продуктите при ниски дози и нежеланото действие върху околната и работната среда се свежда до минимум, а от друга страна се постига висока възвръщаемост на вложените средства.

Ранкона Роял е двукомпонентен и освен ипконазол, съдържа и добре познатото активно вещество имазалил от групата на имидазолите. Тези два различни, но допълващи се механизми, осигуряват предпазно, проникващо и лечебно действие. Имазалил има контактно и проникващо действие, като контролира патогените, намиращи се в обвивката и по повърхността на семената, справяйки се успешно с причинителите на фузарийно гниене, снежна плесен, ленточна болест и мрежовидни петна.

 

UPL отново затвърди позицията си на лидер при обеззаразителите, като от тази година ще предлага и инсектицид за обеззаразяване на семена от пшеница и ечемик - СИГНАЛ 300 ЕС.

 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина, за да получавате всеки петък най-важната седмична информация.

За още новини – харесайте страницата ни във FACEBOOK.