ASCRA Xpro - новата звезда при фунгицидите на Байер

Добри новини на 9-тия семинар на НАЗ в Пловдив

Наложени концепции и нови продукти представиха от Байер България, Дивизия КропСайанс на агросеминара на НАЗ в Пловдив. Пред зърнопроизводителите търговският директор на компанията Жечо Мурзов представи регионалните екипи. 

През 2020 година фирмата ще предложи на пазара нов трикомпонентен фунгицид в пшеница и ечемик. Продуктът ще бъде с изключително високо ниво на ефективност по отношение на гъбните заболявания и ще надгражда всички подобни продукти до момента на пазара. Характерно за него е постигането на добър физиологичен ефект на растенията. 
 
Акцентирано беше и на топ продуктите с отлично представяне през миналата година - хербицидът Атлантис Флекс, както и Пасифика Експерт, който се прилага в доза 30 г/дка и е отлично решение в борбата срещу житни и широколистни плевели.
 
В царевица технологията на Байер е Мерлин Флекс в доза 25 милилитра за запечатка след сеитба на царевицата, както и последваща корекция с Капрено в същата доза във фаза 5-6-и лист. Двата продукта се допълват изключително добре. 
 
След като 3 години компанията организира Байер Мастер клас в царевица, тази есен компанията стартира такава инициатива и в пшеница.
 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина, за да получавате всеки петък най-важната седмична информация.

За още новини – харесайте страницата ни във FACEBOOK.