Corteva Agriscience – първи семинар за 2019 година

В Пловдив компанията обяви новите си продукти

При изключителен интерес стартира Пролетна кампания 2019 година за Corteva Agriscience. В Пловдив компанията направи своите нови предложения с акцент – пролетната сеитба. Фирма номер 1 при семена царевица представи топ хибридите си за Южна България.
Corteva Agriscience прави циклична подмяна на хибридите си през 2 – 5, масимум 7 години, в зависимост от способността на адаптацията им към почвено - климатичните условия на даден район. На тяхно място идват нови и по-продуктивни семена. И нещо повече царевичните хибриди на Corteva Agriscience са генетически устойчиви на висок температуратурен стрес по време на цъфтеж, което позволява максимално опрашване на кочаните и формиране на максимален добив.

При слънчогледа – ориентацията е във високоолеиновия сегмент. При царевица за опазването й от плевели Corteva Agriscience предлага хербицидите Мустанг, Старане Голд и най-новото решение Кабадекс Екстра.

Фирма Corteva Agriscience, която обедини продуктите на Пионер, ДюПон Растителна защита и Дау Агросайънсис отправя поглед и към решения на плевелните проблеми при производството на пшеница.

За справяне с болестите препоръката е новия фунгицид Алегро. Инсектицидната защита в пшеница компанията поверява на Дурсбан и Релдан.

В рапица за контрол на рапичния цветояд и други неприятели са предназначени Дурсбан и Релдан, а за опазване от плевели основно широколистни са Лонтрел и Галера Супер. При овошки, лозя и зеленчуци фокусът е върху Клоузер и Фунтелис.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина, за да получавате всеки петък най-важната седмична информация.

За още новини – харесайте страницата ни във FACEBOOK.