Пакетно решение преди сеитбата на житни култури

Пакетът включва обеззаразител и инсектицид

От 4 години за свой доверен партньор Дилян Кунчев е избрал Байер КропСайанс. И тази есен ще заложи на продукти на компанията.

Байер предлага Баритон Супер в пакет с Децис 100 ЕК. какво представляват двата продукта поотделно:
Баритон Супер – най-завършен като ефикасност обеззаразител за третиране на семена и Децис 100 инсектицид за третиране на посева срещу листни въшки и житни мухи.

Активните вещества в Баритон Супер предизвикват морфологични и функционални изменения в клетъчната мембрана на клетките на гъбата. Продуктът проявява антиспорулантен ефект.
 
Децис 100 притежава нова подобрена формулация с още по-концентрирано активно вещество с отлична ефикасност срещу листни въшки, цикади, хесенска и шведска муха, и др.
Децис 100 е фотостабилен, също така благодарение на аджувантите в състава му той полепва по-добре и се задържа повече време върху растението. Освен директен инсектициден ефект, Децис 100 има и отблъскващ ефект и потиска храненето на насекомите.
 
Всеки, който си е закупил пакета на Байер - Баритон® Супер + Децис® 100 ЕК, може да разчита, че ще получи правилната препоръка за момента и начина на приложение на Децис® 100 ЕК, за да предпази посева си от неприятелите през есента.
В допълнение на всеки 5 пакета получавате 1 л Децис® 100 ЕК бонус.