Знакова конференция за Лебозол България

Годишна среща на компанията в Румъния

Традиционната годишна техническа конференция на Лебозол се проведе в Румъния. Във форума участие взеха представители от Германия, България, Русия и Румъния.

За нас е чест тази година да бъдем домакини на това събитието. Идеята на тази традиционна среща е обмен на информация и дискусии между аграрните специалисти на Лебозол от различни страни. На такъв вид срещи коментираме събрания досега опит според ситуациите, пред които сме изправени в ежедневната ни работа. Въпреки че условията във всяка държава се различават, културите имат едни и същи нужди навсякъде по света. Такъв вид срещи ни помагат да актуализираме и обменим познанията си за листното хранене и според мен техническото обучение е едно от значимите предимства на компанията, подчерта Адриан Моргун, главен мениджър на Лебозол Румъния.
Миналата година домакин на знаковата конференция на Лебозол беше българският екип на компанията.

Производител номер едно в Германия на листни торове разполага с продукти, които са предназначени за екстремни ситуации на полето, породени от почвено-климатичните условия или от приложение на препаратите за растителна защита.