ЕС Империо - хитът за сезона в рапица

Еуралис обяви бонус предложенията си за кампания Есен 2019

Хибридът е ЕС Империо от продуктовата листа на Еуралис Семена даде изключително добър добив от площите на ЗК Черноломие в с. Горско Абланово. Самият хибрид не поляга, устойчив е на фома и други заболявания и не разпуква шушулката, заяви председателя Петко Петков.

Еуралис Семанс трета поредна година лансира рапичния хибрид ЕС Империо на българския пазар. Ново поколение селекция, заедно с ЕС Цезарио, ЕС Вито и ЕС Моменто, които са от генерация хибриди П3.

Добивът след жътва на хибрида ЕС Империо в търговищкото село Горско Абланово е 401 кг/дка. Семената са обеззаразени с Лумипоза - инсектицид срещу ключови вредители в рапица.

Кооперацията в с. Горско Абланово работи с хибриди слънчоглед на Еуралис. Основният хибрид е ЕС Джанис. 50% от площите с царевицата в кооперацията заемат хибридите на Еуралис.

Промоционална оферта на Еуралис - конвенционални хибриди

ПРЕМИУМ / 8+1

За всеки 8 БРОЯ ЗАКУПЕНИ торби с рапица от генерация П3, клиентът получава 1 БОНУС торба от същия хибрид. Пакет ПРЕМИУМ+ / 28+5

При поръчка на 28 БРОЯ торби с рапица от генерация П3 , клиентът получава 5 БОНУС торби допълнително.

Промоционална оферта на Еуралис - Клиърфилд хибриди

Пакет ЧИСТО ПОЛЕ / 6+1

За всеки 6 БРОЯ ЗАКУПЕНИ торби с Клиърфийлд рапица, клиентът получава 1 БОНУС торба от същия хибрид.

Пакет ЧИСТО ПОЛЕ+ / 20+5

При поръчка на 20 БРОЯ торби с Клиърфийлд рапица, клиентът получава 5 БОНУС торби допълнително.

За рапична кампания 2019 г. Еуралис предлага на клиентите си, закупили хибриди зимна рапица, застраховка за не поникване на семената поради липса на влага. В случай че есента на 2019 г. е суха и рапицата на Еуралис не поникне, през пролетта на 2020 г. Еуралис Семена ще възстанови закупената от фермера рапица под формата на слънчоглед за същите площи.