събота, 15 Декември 2018, 07:00
Агрофорум Агромаркет АгроКомпас Мобилна версия

ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ АД

  • Адрес: Гр. София 1592
    Бул. „Христофор Колумб“ 64
    Офис сграда А2 / Офис 011
  • Телефон: Телефон: 0700 46 666 +359 2 491 6666 Факс: +359 2 491 6669
  • Интернет страница: http://www.interagri.bg/
  • Е-mail: offica@interagribg.com

ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ АД е ексклузивен вносител на марката NEW HOLLAND – водещ производител на високотехнологична селскостопанска техника - трактори, комбайни, гроздокомбайни, балопреси, машини за градинарството.
ИНТЕРАГРИ България АД разполага с дилърска мрежа в цялата страна, представена от висококвалифицирани специалисти които обслужват сервизните и продажбените центрове.
Като единствен официален представител на NEW HOLLAND за България, ИНТЕРАГРИ АД се ангажира със спазване и прилагане политиката на NEW HOLLAND по отношение на сервиза, обслужването, резервните части и най-вече – гаранционното обслужване на техниката която ИНТЕРАГРИ България АД предлага на своите клиенти.
ИНТЕРАГРИ България АД вижда своята мисия в подкрепа на българския земеделски производител с отлични условия за инвестиции във високотехнологична и надеждна техника, сервизно и гаранционно обслужване. Твърдо вярваме, че използването на съвременни технологии в земеделието е начина сектора да бъде по-успешен и конкурентен. За това към всеки клиент ние подхождаме с грижа за неговия бизнес, като гарантираме коректност, бързина, сигурност и отговорност.

pdf_128_01 ПРОДУКТОВ КАТАЛОГ НА ФИРМАТА...

 

Няма да бъде публикуван.

Validation code

eXTReMe Tracker