На 15 октомври от 14:00 до 18:00 ч, в ресторант Петрус на бул. Св.Наум 48 в София, ще се проведе среща-дегустация между земеделски производители, собственици на хранителни магазини, готвачи и управители на заведения, които желаят да установят връзка помежду си.
Идеята на събитието е да се осигури платформа за директен контакт между земеделски производители и бизнес клиенти, които желаят да се снабдяват на едро с прясна и качествена българска продукция.
Фермерите ще се представят на индивидуални маси за срещи, където ще изложат свои продукти за дегустация и ще разкажат за своята дейност. Майстор-готвачът с френско кулинарно образование Хани Таук ще зарадва гостите с кулинарна демонстрация на ястия от здравословната кухня.
На третото издание на форума ще се представят производители на пресни плодове, зеленчуци, зърнени и бобови култури, мед, натурален меден сладолед, сиропи, сладка, ядки, хляб с квас и печива, бутикови конфитюри и млечни продукти от краве, овче, биволско и козе мляко.
Програма
14:00 - Начало на регистрацията на участниците
14:00 - 18:00 Срещи между производители и представители на магазини и ресторанти
16:00 - 17:00 Кулинарна демонстрация
17:00 - 18:00 Дегустация-коктейл