1. Начало
  2. Новини
  3. Горско стопанство
  4. Постройките в рибарското селище „Орехчето" няма да бъдат събаряни

Постройките в рибарското селище „Орехчето" няма да бъдат събаряни

Това е било договорено от министър-председателя Бойко Борисов и министъра на земеделието и храните Мирослав Найденов по време на среща с кмета на Варна

Постройките в рибарското селище „Орехчето" няма да бъдат събаряни. Това е било договорено от министър-председателя Бойко Борисов и министъра на земеделието и храните Мирослав Найденов по време на срещата с кмета на Варна Кирил Йорданов, пише dariknews.bg. За договорката съобщи варненският депутат и областен  лидер на ГЕРБ Павел Димитров, който организирал и участвал в среща на управниците с Емил Милев, председател на браншовата организация на риболовците в Североизточна България „Черноморски изгрев".

„Министър-председателят се ангажира да проведе разговор с румънския премиер, заради задържания в Румъния български кораб. При необходимост Бойко Борисов заяви, че ще се обърне и към председателя на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу", съобщи Павел Димитров.

По време на разговора е бил повдигнат и въпросът за траленето на рапаните, като се обсъждала възможността за законодателни промени в тази връзка.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.