неделя, 21 Юли 2019, 19:56
Агрофорум АгроКомпас Мобилна версия
21 Яну 2019 15:06 | Новини

Пловдив ще бъде домакин на семинар „Осигуряване на качеството и безопасността на храни, напитки и фуражи“

Събитието ще се проведе в периода 14-17 май 2019 г.

Пловдив ще бъде домакин на семинар „Осигуряване на качеството и безопасността на храни, напитки и фуражи“
Оцени статията
|

Поредния специализиран семинар на тема “Осигуряване на качеството и безопасността на храни, напитки и фуражи” ще се проведе в периода 14-17.05.2019 г. в зала Хоризонт на Университет по хранителни технологии - Пловдив.

Обучителният семинар е съвместна инициатива на Центъра за обучение по качество и безопасност на храните, катедра Биотехнология на УХТ, Българската агенция по безопасност на храните и Центъра за оценка на риска по хранителната верига.

Целта на мероприятието е предоставяне на теоретични и практически знания за съвременните аналитични методи за бързо установяване и количествено определяне на химични и микробиологични опасности в храни, напитки и фуражи, както и методите за провеждане на органолептичен анализ.

Обучението е насочено към служители в химични и микробиологични лаборатории, мениджъри по управление на качеството в хранителни, биотехнологични, фармацевтични и други производства, вътрешни одитори на системи за управление на качеството и безопасността на храните, контролни и регулаторни органи, които контролират осигуряването на качеството и безопасността на храните, преподаватели във висши училища и изследователи от институти на БАН и ССА, докторанти и студенти.

Програма на събитието може да видите ТУК...

Телевизия Агро ТВ е медиен партньор на събитието.

Източник:
 • AGRO.BG
 •  
   
   

  ДОБАВИ КОМЕНТАР


  Последни интервюта

  всички

  Актуални статии

  всички
  agro
  agro
  eXTReMe Tracker