Създаването на Центрове за подготовка за предлагане на пазара и съхранение на плодове и зеленчуци няма да помогне, единственото решение е кооперирането, твърди председателят на Съюза на Дунавските овощари
Сайтът е построен върху съвременна платформа, която позволява развитие и лесно надграждане с различни други видове приложения и софтуерни интеграции, което е съществено за развитие на бизнеса в дигитална среда
Лектори на престижния форум бяха Тодор Арбов и Пауло Карвальо, към чиито завиден практически и научен американски опит имаше изключително висок интерес, особено в изместването на фокуса от фенотип към генотип
Добри ини има и за преработвателите, информира началник отдел на “Инвестиционна и стартова подкрепа за бизнеса” към дирекция „Развитие на селските райони“ в МЗХ