1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Впечатляваща демонстрация на Булагро в плевенско

Впечатляваща демонстрация на Булагро в плевенско

За 7-ма поредна година домакин е Георги Таров от с. Вълчитрън

През месец август Булагро представя продуктовата си листа с технически демонстрации в цялата страна. Поредната среща на фермерите със световните брандове, които Булагро представлява на българския пазар беше в плевенското село Вълчитрън. Един от акцентите беше върху портфолиото на мултинационалната компания HARDI, специализирана в производството на прикачни и самоходни пръскачки. Във Вълчитрън бяха представени самоходния модел ALPHA с 36 метра обхват на крилете и просвет - 1,65 метра, както и прикачния модел RANGER 2500.

След това на полето беше презентирана прикачната техника на POETTINGER: дискова брана TERRA DISC 6001, 4 метрова сеялка за слята повърхност и 6 корпусен навесен плуг.

Гостите на демонстрацията видяха и машини от зелената линия на MASCAR и CICORIA - балираща и фолираща техника.

Новината от Булагро е, че от тази пролет холдингът е официален представител на италианската компания FANTINI за производство на специализирани хедери и на датската фирма за торачки BOGBALLE. По време на презентацията от екипът на Булагро представиха и селекция семена, както и торове, които фирмата също предлага на българския пазар.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.