понеделник, 21 Май 2018, 06:05
Агрофорум Агромаркет АгроКомпас Мобилна версия
17 Юли 2017 12:20 | Новини

Нови предложения от Еуралис при сулфоустойчивите слънчогледови хибриди

Компанията представи генетиката си при пролетниците край с. Лехчево

Нови предложения от Еуралис при сулфоустойчивите слънчогледови хибриди
Оцени статията
|

Открит полски ден проведе Еуралис край село Лехчево. Акцент беше поставен на сулфоустойчивите хибриди на компанията. Аркадия е ранен хибрид, подходящ за екстензивни условия, дава сигурни добиви на по-слаби почви. Хибридът 9967 е нов, ранозрел, с много висок потенциал за добив, високо съдържание на масло, формира високи и добре облистени мощни растения, толерантни на полягане и с отличен фитосанитарен профил.

За почитателите на Клиърфийлд технологията предложенията са  Еуромис, Новамис и График. Топ хибридът в това направление е Терамис.

При царевицата се отличават хибридите Флато, Милорд, Сензор, Кортес и Лагун. Особено впечатление прави топ хибридът Метод - 380 по ФАО. Ново предложение на Еуралис в група 380 по ФАО е Дименшън.

Еуралис разработва нова генетична линия при рапицата, стана ясно на полския ден край Лехчево. Тя е с цел постигането на защита, производителност и печалба.
Ето и промоцията на Еуралис за новия сезон: със закупуването на 5 торби от Клиърфийлд хибридите шестата е безплатна, а  при закупуването на 7 торби от конвенционалните хибриди осмата е безплатна. Еуралис, също така, предлага застраховка при непоникване на рапицата, като фермерите ще бъдат компенсирани с Клиърфийлд слънчоглед.

Автор: Светла Стефанова

Източник:
 • AGRO.BG
 •  
   
   

  ДОБАВИ КОМЕНТАР


  Последни интервюта

  всички

  Актуални статии

  всички
  agro
  agro
  eXTReMe Tracker