1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Оптиком - ексклузивен представител на Ростселмаш

Оптиком - ексклузивен представител на Ростселмаш

Снимка:

Договорът за сътрудничество беше подписан от управителя на Оптиком Веселин Генев и Антон Малъйхин директор продажби за Европа в Ростселмаш

Оптиком е официален представител за България на руския бранд Ростселмаш. Договорът за сътрудничество беше подписан от управителя на Оптиком Веселин Генев и Антон Малъйхин директор продажби за Европа в Ростселмаш.

Руската компания предлага на българския пазар комбайните Nova Torum 770 за бяла жътва с 12 метра хедер, Acros 595 и RSM 161. Оптиком наред със зърнокомбайните ще предлага самоходни силажокомбайни.

Подписването на договора за сътрудничество се проведе в търговско-сервизната база на Оптиком в Стара Загора. Знаковото за фирамта събитие беше посетено от много партньори и приятели на фирмата.

ОПТИКОМ е изключителен представител за България на ARGO Tractors S.p.A. , Италия от 1998 г. (трактори LANDINI и McCORMICK); JCB Agriculture, Великобритания от 2006 г. (трактори JCB Fastrac, телескопични универсални, мини и компактни товарачи, осветителни кули и генератори JCB); RIBOULEAU MONOSEM, Франция от 1999 г. (сеялки и култиватори MONOSEM); SULKY-BUREL, Франция (сеялки за слята повърхност и тороразпръсквачки SULKY); OVLAC S.A., Испания (плугове); KUHN, Франция (пръскачки) и партньор на много други утвърдени производители на земеделска техника и инвентар.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.