1. Начало
  2. Новини
  3. Растителна защита
  4. Елиминирайте рисковете с Лебозол България

Елиминирайте рисковете с Лебозол България

Снимка:

На АГРА 2018 компанията представи редица новости

Лидерът в листното хранене - фирма Лебозол България и тази година прави силно представяне на изложението АГРА в Пловдив. След 7 години на българския пазар фирмата днес има в портфолиото си над 60 продукта, приложими при всички земеделски култури. На изложението в Пловдив Лебозол България изненада приятно посетителите с попълнение от нови продукти.

Едно от новите предложения е ФрутМикс СК, с богато съдържание на Магнезий, Манган и Цинк. Продуктът, освен за овощни, е приложим с висока ефикасност и при житни. Друго ново предложение е КвадроМаксС СК, в чийто състав влизат елементите Мед, Манган, Цинк и Сяра. От тази година Лебозол предлага и своя продукт Силиций, със съдържание на Желязо, Цинк, Азот и Силиций.

Друга новост от Лебозол е и добавката Лимонена киселина, която намалява PH- стойностите на буферите на водата за пръскане. Продуктът Червено също е сред новите предложения на Лебозол за 2018 г. и е предназначен за по-бързо и качествено разграждане на растителните остатъци след жътва. И още новости от компанията - серията специални торове ХептаЖелязо, ХептаМед, ХептаМанган и ХептаЦинк.

Автор: Валери Станев

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.