1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Гледайте в събота по АГРОТВ

Гледайте в събота по АГРОТВ

Колко атрактивна е мярка „Инвестиции в неземеделски дейности“ от ПРСР

Задълбочен коментар на Валентина Спасова по темата за забавянето отварянето на мярка „Инвестиции в неземеделски дейности“, е сред акцентите в програмата на АГРОТВ в съботния ден – 04 август. „Тази мярка е очаквана с огромен интерес и нетърпение, както винаги се подчертава. Да видим обаче дали интересът наистина ще бъде толкова голям, след като тя стартира без най-апетитния си раздел – финансирането на къщи за гости“, разсъждава авторката.

Акцентите в Обзора от 18:00 ч са: Как промените в Административно-процесуалния кодекс засягат екологичните организации, Европейската комисия одобри кандидатурата на България за регистрация на Странджанския манов мед. И още: Незаконната сеч скоро ще надхвърли легалната.

За тънкостите в отглеждането на ябълки, високите добиви и добрата реализация на продукцията разказват Анелия и Росен Срадкови в Aгротемата, подготвена от Снежана Любенова.

В събота не пропускайте и филма от любопитната поредица Рибарски приключения в Австралия, който ще ви заведе в Порт Дъглас - там, където гъстите дъждовни гори на щата Куинсланд срещат топлите води на Коралово море.

В неделния ден – 05 август, са премиерите на хитовите предавания Ние, зърнопроизводителите и Брюксел в превод.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.