четвъртък, 27 Юни 2019, 01:44
Агрофорум АгроКомпас Мобилна версия
07 Дек 2018 16:21 | Новини

Гледайте АГРО ТВ и през този уикенд!

Подготвили сме Ви актуални теми с интересни събеседници

Гледайте АГРО ТВ и през този уикенд!
Оцени статията
|

В предаването "Земеделие на фокус“ тази седмица - нови условия за малките производители в голямата търговска верига. Какво пише в договорите – бъдете с нас в събота по Агро ТВ от 6:40 часа.

Час по-късно – следва Агрофорум. Нови молекули надграждат растителната защита и още - Бизнес форум в македонския град Струмица. И още - комплексни решения на фермерите на осмия национален семинар на зърнопроизводителите. Събота 8 декември в 7:30 часа гледайте Агрофорум.

Най-важното от последната седмица – избрахме за вас: ще има „де минимис“ за пчеларите, но протестът за понеделник остава. И още – иновациите – последна грижа за фермерите. Тези и още теми в събота, точно в 18:00 часа в Седмичният обзор.

До кога ще има разделение между отделните Развъдни организации? Гледайте Агрокоментарът на Валентина Спасова в събота – 19:25 часа. А в неделя - ще се появят ли малки мандри и кланици – бъдете с рубриката Агрокоментар.

В съботната ни Агротема - Светлозара Димитрова разказва за глиненото творчество на известната художничка Йова Раевска. Гледайте „Гласът на глината“ в 19:30 часа.

В неделя – важният за зърнопроизводителите Закон за браншовите организации – какви ползи ще донесе на стопаните? Фермерите отговоратрят на Мирела Спасова в Агротемата на 9 декември.

Районите на България и земеделието през 2018-та. Социално-икономическа география на неговата ефективност. Гост в студиото на "Говори България" проф. Веселин Бояджиев. Ще видите кадри от селата на Средногорието и село Сенник, родното място на Дан Колев, пример в дарителството. Гледайте предаването тази неделя, 18:00 часа, с водещ Ваня Манолова

А точно в 20:00 часа – акцентите от Националния Агросеминар в Пловдив и защо зърнопроизводството е на кръстопът? Отговорът - в „Ние, зърнопроизводителите“ с водещ Петя Петкова.

И още в неделя – в предаването „Брюксел в превод“ гостува евродепутатът Момчил Неков. Бъдете с предаването в 20:30 часа.

Приятен уикенд с АГРО ТВ!

Източник:
 • AGRO.BG
 •  
   
   

  ДОБАВИ КОМЕНТАР


  Последни интервюта

  всички

  Актуални статии

  всички
  agro
  agro
  eXTReMe Tracker