неделя, 16 Юни 2019, 07:53
Агрофорум Агромаркет АгроКомпас Мобилна версия
10 Май 2019 15:33 | Новини

Зетрола – Бързият и категоричен балурицид от Синджента „Експертът в слънчогледа“

Поникването на слънчогледа в среда без конкуренция от плевелите е предпоставка за високи добиви

Зетрола – Бързият и категоричен балурицид от Синджента „Експертът в слънчогледа“
Оцени статията
|

През настоящата стопанска година по време на сеитбата на пролетниците голяма част от земеделските производители решиха да не използват почвени хербициди. Поникването на слънчогледа в среда без конкуренция от плевелите е предпоставка за високи добиви от самия старт на културата. След падналите в последните седмици повсеместни валежи слънчогледът започна да пониква масово, а заедно с него и плевелите.

На много места има условия и предпоставки за започване на третиранията с вегетационни хербициди. При борбата с житното заплевеляване най-важният плевел, който трябва да се контролира, е Балурът. Най-ефективна борба се извежда, когато този плевел е с височина 15 см.

Синджента България за втора година предлага на българските земеделски производители ефективното и рентабилно решение за справяне с житното заплевеляване в слънчогледа.

Зетрола -  бързият и категоричен балурицид  със светкавичния си ефект спира растежа на плевелите на 2-рия ден от приложението. Продуктът има много добра селективност.

Много бързата абсорбция в листата и транслокацията до всички растежни точки и подземни коренища подсилва безкомпромисното му действие срещу житните плевели.

Идеалното съотношение цена - ефективност на Зетрола е една от многото причини, поради които този продукт се радва на все по-голям интерес от страна на земеделските производители.

Синджента Ви препоръчва да залагате на доказани в практиката решения за растителна защита, за да получите максимални резултати от засетите високодобивни хибриди.

Източник:
 • AGRO.BG
 •  
   
   

  ДОБАВИ КОМЕНТАР


  Последни интервюта

  всички

  Актуални статии

  всички
  agro
  agro
  eXTReMe Tracker