Производство и преработка
АГРО БГ - Производство и преработка на Селскостопанска Продукция
Agro.bg
Всеки от тях ще представи своята погача и ще сподели интересна история
Университетът за хранителни технологии в Пловдив отчита повишен интерес към специалности, свързани с преработка на месо
Agro.bg
Демонстрации ще прави и прочутият пловдивски хлебар Георги Лефтеров
Млекопреработватели подкрепят създадения Съвет по месото и млякото към Агроведомството
Agro.bg
Agro.bg
Икономическите резултати на стопаните зависят от много фактори
Agro.bg
За стопани, които сами продават своите продукти, срокът е удължен до 1 декември 2022 година
Agro.bg
Вниманието тази година е насочено към измамните практики в бизнеса
Agro.bg
Като причина вашингтонските експерти посочват продължаващата суша и пожари
Agro.bg
Agro.bg
Чирпан и Средно градище са домакини на феста от 25 до 27 юни, Йорданка Христова ще е музикалната звезда на празника
Agro.bg
Oт 29 до 30 май за първи път на открито зад НДК
Agro.bg
В дългосрочен план статистиците регистрират спад на консумацията на месо
Agro.bg
Събитието има три дискусионни панела
Agro.bg
В търговията на дребно сирената остават на високо ниво
Agro.bg
Повече от една трета от вложените от стопаните средства са за фуражите в животновъдството
Agro.bg
Agro.bg
В рамките на Европейския съюз продуктът ще бъде предпазен от имитация и фалшификация
Agro.bg
За тези стопани земеделското министерство е предвидило финансова подкрепа от фонда за бедствия и аварийни ситуации