неделя, 20 Май 2018, 14:29
Агрофорум Агромаркет АгроКомпас Мобилна версия
03 Фев 2017 12:07 | Актуално

За да не бъдат културите стресирани, за да получите високи добиви - нахранете ги качествено

Германски торове с уникална формулировка

 За да не бъдат културите стресирани, за да получите високи добиви - нахранете ги качествено
Оцени статията
|

И през новата стопанска година на дневен ред са качествените продукти, които помагат на фермерите да бъдат успешни в своето земеделско производство. Храненето на растенията е от изключителна важност за високите и качествени добиви. Продуктите на Лебозол- България са се утвърдили в практиката като печеливши решения. Торовете се произвеждат в Германия.

„Процесът е много прецизен, тествани са при различни култури и различни атмосферни и климатични условия в отделни държави. Растенията страдат от натиска на плевели, гъбни болести, насекоми, гладуват, подлежат на различни стресове и трябва да им дадем правилната насока за тяхното успешно отглеждане. С една дума, ние сме там, където растенията имат нужда от нас. Това е направлението, върху което работим“, подчерта Хусейн Ахриев, управител на фирма Лебозол- България.

По думите му, когато настъпват някакви климатични аномалии или се получи стрес след третиране с препарати за растителна защита, или се появят симптоми на глад - тогава торовете Лебозол влизат в действие.  

Компанията Лебозол произвежда еднокомпонентни торове с всички микро- и макроелементи. Има миксове, при които съдържанието на микроелементи е сметнато много добре. На първо място, тези торове са с висока усвояемост, имат голяма хранителна стойност, няма загуби при процеса на хранене. Хранителните вещества ще бъдат усвоени на 100%. Означава, че не е необходимо да внасяме прилепители, омокрители и да правим допълнителни разходи.

Торовете са съвместими с препаратите за растителна защита и дори изключват възможността от получаване на стрес след употреба на пестициди.Първият продукт на компанията е Аминозол. Неговата задача е да помогне именно при стресови ситуации. Необходими са само 100 мл/дка Аминозол, заедно с препаратите.

Според Хусейн Ахриев суспензията е най-лоялната форма за хранене на растенията. Тя е висш пилотаж при хранене на растенията. Агрономите на компанията се обучават в Германия и дават професионални консултации на земеделците.  

Източник:
 • AGRO.BG
 •  
   
   

  ДОБАВИ КОМЕНТАР


  Последни интервюта

  всички

  Последни новини

  всички
  agro
  agro
  eXTReMe Tracker