вторник, 25 Септемрви 2018, 11:38
Агрофорум Агромаркет АгроКомпас Мобилна версия
23 Фев 2015 14:19 | Видео

Почистващите машини на CIMBRIA - по-конкурентоспособни в зърнопроизводството

Машините на датската компания се характеризират със своята универсалност и ефективност


Рейтинг
Брой гласове: 1 Рейтинг: 5
Брой преглеждания: 31886
|

Почистващите машини са едни от основните видове в сферата на следжътвената обработка на зърно и семена. От тяхната работа зависи до голяма степен реализацията, съхранението и качеството на различните крайни продукти получени от различните видове зърно и семена.

Почистващите машини на датската компания CIMBRIA се характеризират със своята универсалност и ефективност.

Широката гама от Cimbria ситови машини за почистване осигурява отлична ефективност и чистота в почистването на различни видове култури, например зърно, маслодайни и тревни семена, семена на цветя, царевица, бобови, тиквени семена, ориз, кафе и т.н.

В зависимост от задачата за почистване, Cimbria предлага редица типове машини, включително за предварително почистване, комбинирано почистване, фино почистване и за разделяне на фракции.

Сложните системи за захранване гарантират равномерно разполагане на зърното по повърхността на ситата по цялата им работна широчина.

Възможността за промяна на вътрешния поток на зърното или семената предлага голям брой възможни приложения за почистване и класифициране. С лесно сменяеми сита и разделители операторът може да избере до 16 различни варианта на потока с различно предназначение на крайните продукти

Друго предимство на почистващите машини на Cimbria е уникалната всмукателна система, която обезпечава точно и независимо въздушно почистване. Леките частици се отделят преди продукта да е постъпил за пресяване, подобрява се ефекта на почистване и производителността нараства.

 


 

Още по темата


eXTReMe Tracker