сряда, 19 Декември 2018, 04:56
Агрофорум Агромаркет АгроКомпас Мобилна версия
12 Ное 2015 15:38 | Видео

Интер Експо Център в София е домакин на Международни изложения на хранително-вкусовата индустрия

От 11 до 14 ноември – МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ


Рейтинг
Брой гласове: 1 Рейтинг: 5
Брой преглеждания: 13203
|

Интер Експо Центърът в София е домакин на специализираните Международни изложби МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ.

Земеделският министър Десислава Танева призова фирмите от сектора да кандидатстват по мярка 4.2 от Програмата за развитие на селските райони, за да отговорят по-добре на изискванията на потребителите.

„Министерството на икономиката оценява високо приноса на хранителната индустрия и сме готови да помагаме на малките и средните предприятия да увеличат произвежданата продукция“, това каза министърът на икономиката Божидар Лукарски.

Ръст на чуждестранните компании на 22-ото издание на специализираните изложби отчитат от Интер Експо Център – София. Фирмите участници са около 400.

С атрактивни щандове участват компании от Румъния, Гърция, Полша, Словакия, Испания, Германия, Холандия, Турция, Сърбия. Посолството на Южна Африка в България отново е организирало представяне на производители и вносители на вина от Южна Африка, а Посолството на Република Полша е представено от Отдела за промоция на търговията и инвестициите. Сред другите акценти са зоните с биопродукти, за фитнес и диета. Има специално обособени пространства, посветени на българските преработватели. През четирите дни на Международните изложби е предвидена богата и интересна съпътстваща програма с лекции, дегустации, презентации и конкурси.


 

Още по темата


eXTReMe Tracker