Етикет: производство
Новини
Институции
ЕК предложи мерки за стабилизиране на млечния пазар, не махна квотите
Комисията ще продължи да използва инструменти от типа на интервенцията
Новини
Институции
Обекти, които преработват продукти от животински произход ще се регистрират в НВМС
Необходимо е обектите да спазват изискванията за сграден фонд и оборудване
Новини
Производство и преработка
В Германия 25% от тазгодишната реколта от хмел е унищожена
Производители на пиво, не предвиждат да повишават цените на продуктите си
Новини
Производство и преработка
СПБ организира пресконференция за развитието на бирената индустрия
По време на събитието бяха представени инициативите на пивоварния сектор
Новини
Любопитно
Полезни ли са обявените за здравословни храни
Над 50 продукта се предлагат на пазара, придружавани от реклама за здравословния им характер
Новини
Производство и преработка
Испански винари на проучване в Плевен
Целта на посещението е запознаване с виното у нас
Новини
Производство и преработка
Проведе се вторият тур от обиколката “По пътя на българската бира”
В рамките на обиколката бяха посетени единствените в страната хмелови насаждения
Новини
Производство и преработка
Охраната на земеделската продукция не означава саморазправа, според Борислав Крумов
Неефективната охрана е една от причините за многото пустеещи земи в района
Новини
Инвестиции
Предлагат нов за България високопротеинов фураж
Цената на тон продукт ще бъде изключително атрактивна
Новини
Любопитно
Правят музей на тютюна в Благоевград
Идеята на българският вариант е да се проследи историята и развитието на тютюното в Югозападна България
Новини
Производство и преработка
Празник на черешата 2009 в Кюстендил
Празникът на черешата се състои за втора поредна година
Новини
Околна среда
Ще строят завод за екоенергия в община Търговище
В търговищкото с. Баячево никога не е имало контейнери за смет
Новини
Институции
Национална програма за развитие на лозаро-винарския сектор 2009–2013 г.
Промяна може да бъде направена и заявена за одобрение в Брюксел до 30 май
Новини
Производство и преработка
Четири международни организации срещу бойкота на свинското месо
Организациите се обосновават на факта, че вирусът H1N1 не се предава чрез употребата на свинско месо при хранене
Новини
Околна среда
Най-често срещаните причини, поради които компаниите произвеждат еко продукти
Независимо от подбудите, ползите и за бизнеса и за околната среда – са безспорни
Новини
Институции
Четири огнища на нюкасълския вирус
Вирусът е смъртоносен за птиците, но не е опасен за човека