Търсене
  1. Начало
  2. Интервюта

Интервюта

Николай Татаров: Производителите на разсади не сме легитимни зеленчукопроизводители - не получаваме никакво подпомагане
Растениевъдство

Николай Татаров: Производителите на разсади не сме легитимни зеленчукопроизводители - не получаваме никакво подпомагане

След 20-ти май ще има свръхпредлагане на зеленчукова продукция от български производители, категоричен е производителят
HiCorn и DuoSilo са уникални концепции за рентабилно зърнопроизводство и печелившо животновъдство
Растениевъдство

HiCorn и DuoSilo са уникални концепции за рентабилно зърнопроизводство и печелившо животновъдство

Станой Михов, продуктов и технически мениджър на фирма Лидеа: Всички хибриди, които представяме на българския производител, са тествани в страната в продължение на няколко години
Най-хубавото нещо на таваните е изсветляването на работната заплата в сектора, каза Пламен Абровски, председател на Комисията по земеделие в НС, в студиото на предаването Брюксел в превод
Институции

Най-хубавото нещо на таваните е изсветляването на работната заплата в сектора, каза Пламен Абровски, председател на Комисията по земеделие в НС, в студиото на предаването „Брюксел в превод“

В момента Министерството на земеделието работи по нова методика за изчисляване на преразпределителното плащане, предложена от Пламен Абровски
Микро и малките производители на местни храни трябва да влязат в обсега на мярката за късите вериги
ОСП - научи повече

Микро и малките производители на местни храни трябва да влязат в обсега на мярката за късите вериги

Трябва да се даде възможност местни и биологични храни да бъдат включени в обществените поръчки на местно ниво, казва Гергана Кабаиванова, член на Коалиционния съвет към Министерството на земеделието

Използваме бисквитки, за да ви предоставим възможно най-доброто разглеждане на нашия уеб сайт. Ако продължите да използвате сайта без да променяте настройките за бисквитки, ще приемаме, че сте съгласни с условията. Във всеки един момент може да промените вашите настройки за бисквитки.

Научете повече за нашата Политика за поверителност