1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Кандидати с проекти по САПАРД са подали сигнали, че им е искана сума от лица, които не са служители на Фонд "Земеделие"

Кандидати с проекти по САПАРД са подали сигнали, че им е искана сума от лица, които не са служители на Фонд "Земеделие"

 

Кандидати с проекти по програма САПАРД са подали сигнали, че им е искана сума от лица, които не са служители на Фонд “Земеделие”, за да се придвижи процедурата по изплащането на съответния проект. Това съобщи министърът на земеделието Нихат Кабил. Той уточни, че кандидатите са от Южна България и е получил няколко сигнали, които в понеделник ще предаде на министъра на вътрешните работи Румен Петков.
Министърът на земеделието Нихат Кабил съобщи, че от следващата седмица земеделските стопани от няколко района ще могат да разпознаят земята, която обработват на компютърните карти. Стопаните ще получат писмо в кой ден на отидат в Общинската служба по земеделие. Около 25 хил. кв. м от заснетата площ от 42 хил. кв. м са обработени в цифров вид. Земеделският министър посети изпълнителната агенция за почвени ресурси, където се обработва в компютърен вид заснетата площ на земеделските парцели./focus-news.net

AGRO.BG



 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.