1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. МЗХ подкрепи Националната инициатива „Мениджър за един ден”

МЗХ подкрепи Националната инициатива „Мениджър за един ден”

Ученици имаха възможност да бъдат част от един реален работен ден от управлението на Министерството

Министърът на земеделието и храните Десислава Танева посрещна в кабинета си ученици, които участват в кампанията „Мениджър за един ден”. Тя ги запозна с отговорностите й като министър и им показа работното си място. Млади мениджъри за един  ден в Министерство на земеделието и храните бяха Десислава Шишманова, възпитаник на Държавната търговска гимназия „Димитър Хадживасилев“ в гр. Свищов, Йорданка Фурнаджиева от СОУ „Васил Левски“ гр. Велинград и Мартина Мартинова от Професионалната гимназия по хранене и земеделие „Д.И.Менделеев“, гр. Лом. Учениците имаха възможност да бъдат част от един реален работен ден от управлението на Министерството. 

Мениджърите имаха възможност да присъстват и на протоколна среща на министър Танева с Н.Пр. Педро Пабло Сан Хорке Родригес, извънреден и пълномощен посланик на Република Куба у нас. И двете страни обсъдиха отношенията в областта на земеделието и се запознаха стокообмена, като се изрази готовност за развитието му.  

Учениците присъстваха заедно със зам.-министърът на земеделието и храните Васил Грудев и на дискусия посветена на ефективните стъпки за земеделското финансиране. 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.