1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Он лайн регистрация на гостите предлагат от Международната селскостопанска изложба АГРА

Он лайн регистрация на гостите предлагат от Международната селскостопанска изложба АГРА

48 новости ще бъдат показани на тазгодишното издание

По традиция посетителите на Международната селскостопанска изложба АГРА ще имат шанс да спечелят една от трите награди, осигурени от Международен панаир Пловдив – мотофреза с две скорости, моторна бензинова пръскачка, бензинова водна помпа. Гостите на изложението ще получат анкетна карта, които трябва да попълнят и да пуснат в специална урна. Печелившият талон ще бъде изтеглен в 12 ч на 27 февруари – последният ден на АГРА 2010.

48 новости ще бъдат показани на тазгодишното издание на най-големия форум за агробизнес в Югоизточна Европа. Той стартира на 23 февруари с участието на водещи компании от 18 държави и ще се проведе в панаирния комплекс в Пловдив.

Посетителите специалисти имат право на безплатен достъп след регистрация, която може да бъде направена и по електронен път в Интернет сайта на панаира www.fair.bg. Тя важи за работещите в сферата на животновъдството, растениевъдството, производството и дистрибуцията на селскостопански машини, производството на хранителни продукти, агрохимикали и торове, ветеринарната медицина, опаковъчната промишленост, банковото и застрахователно дело, издателската индустрия, научно-изследователската дейност в областта на селското стопанство, специализирани учебни заведения. 

На участниците в АГРА 2010 се предлага нова услуга – он лайн регистрация на гостите, които биха искали да посетят техния щанд. Срещу нея посетителите ще получат талон за безплатен достъп до проявата.

Предвидено е и улеснение за посетители, които искат да намерят информация за фирми изложители. Те могат да попълнят заявка в сайта на панаира и да получат  данните. Цената на билетите за АГРА 2010 е 3 лева, а за инвалиди, пенсионери и ученици – 2 лева.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.