1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Евродепутатът Мария Неделчева организира конференция в Хаджидимово

Евродепутатът Мария Неделчева организира конференция в Хаджидимово

Снимка:

Основната цел на форума е да изгради правилна ориентация сред младите както за отлично планиране, така и за създаването на европейски проекти

Десетки младежи от областите Благоевград, Видин и София, както и народният представител от Видински регион Любомила Станиславова ще участават в организиарната от евродепуатат Мария Неделчева конференция на тема "Култура, образование, младеж, региони – начин на живот 2014-2020" в Хаджидимово.

В първия панел на дискусията евродепутатът ще обсъди с участниците темите, отнасящи се до развитието на културата в различните райони на страната. Ще бъде дискутирана и темата за регионите в контекст на подобряване качеството на живот в малките градове, тяхната специфика и перспективи за развитие, прилагайки стратегията "Европа 2020".

Във втория панел ще се обсъдят сюжетите, свързани с образованието и оформянето на младежки политики: възможностите за инвестиции в образователната система, иновации и подобряване начина на живот.

Основната цел на форума е да изгради правилна ориентация сред младите както за отлично планиране, така и за създаването на европейски проекти и устойчивото им прилагане във времето.

Конференцията ще се проведе на 2 април от 10.00 часа в Европейския информационен център на евродепутата Неделчева.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.