1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Наситена развлекателна програма и храна на колела очакват гостите на АГРА 2024

Наситена развлекателна програма и храна на колела очакват гостите на АГРА 2024

Изложението представя всичко за малки, средни и големи стопанства

Наситена развлекателна програма и запомнящо се изживяване очакват всички гости на АГРА 2024. PLOVDIV FAIR STREET FOOD FEST е атракцията, която Международен панаир Пловдив организира за посетители и изложители. Te ще могат да се насладят на уменията на най-успешните Street Food майстори. Всеки ден от 11:00 до 15:00 ч. гостите на Панаира ще съпреживеят емоцията с вкусна храна и забавна програма с музика, танци, игри и викторини.

Подбрани кухни и барове на колела от цялата страна ще пристигнат в Пловдивския панаир, за да приготвят апетитно хапване и освежаващи напитки. Кулинарни специалисти ще разкрият пред посетителите тайните на автентичната българска кухня с традиционна скара и родопски специалитети. За почитателите на чуждестранната гастрономия ще има вкусна американска, мексиканска и италианска храна. Любителите на коктейли ще бъдат изкушени от различни авторски питиета. Предвидени са и множество томболи, викторини с награди и изненади за децата. На откритата сцена, разположена до Палата №13, ще се качат Оркестър „Виво Монтана“, Димитър Туджаров – Шкумбата, Ива и Велислава Костадинови, Дует „Аморе“ и БГ Дуетът. Те ще забавляват гостите през петте панаирни дни.

Най-новите машини и технологии в аграрния сектор ще бъдат показани непосредствено преди началото на земеделския сезон на АГРА 2024 в Международен панаир Пловдив. 32-рото издание на Международната изложба за агробизнес ще даде нужните решения за модерното земеделие. Предстоят десетки премиери на едра техника и продукти, на рационализации и иновации. Форумът събира отново науката, практика и услугите в бранша на едно място, за да покаже последните постижения. Във фокуса на експозицията са новостите, които оформят прецизното земеделие чрез дигитализация и внедряване на изкуствен интелект с цел икономия на ресурси и минимизиране на разходи.

С богатата програма АГРА затвърждава статуса си на най-мащабната проява за агробизнес в Югоизточна Европа. Тя се провежда отново под егидата на Министерството на земеделието и храните и в партньорство с АГРОТЕХ и Селскостопанска академия.

Земеделските производители ще открият огромно разнообразие на семена, зеленчуков разсад и овощни дръвчета, градинарски и фермерски инвентар, торове и препарати за растителна защита, поливни съоръжения и автоматизирани системи за  продукция на открито и в оранжерии, машини и съоръжения за животновъдство. Всичко за малкото лично стопанство, за средни и големи ферми, за агробизнеса и свързаните дейности ще бъде показано в Международен панаир Пловдив от 20 до 24 февруари 2024 г.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.