1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Стартира 75-то международно търговско изложение за селско стопанство SIMA-SIMAGENA

Стартира 75-то международно търговско изложение за селско стопанство SIMA-SIMAGENA

Събитието продължава от 24 до 28 февруари 2013 в изложбен център Paris-Nord Villepinte

Седемдесет и петото международно търговско изложение за селско стопанство ще се проведе от 24 до 28 февруари 2013 в изложбен център Paris-Nord Villepinte.

Изложението е с тенденция да се превърне във вълнуващо събитие, което се провежда в творческа обстановка в един гъвкав пазар. Темата му е “високо производително устойчиво селско стопанство” и сега повече от всякога изложението отстоява своята позиция като международно събитие с многобройни иновационни атракции включително международни срещи, център по геномика, семинари “Кариери” и други.

"SIMA-SIMAGENA понастоящем е единственото търговско изложение в света на което се излага селскостопанско оборудване за крупно и специализирано селско стопанство и животновъдство едновременно, наред с над 400 говеда; да не споменаваме сектори като поддържане на селски райони, устойчива енергия и напояване, последното от които се развива силно. Друг много положителен аспект е това че над 15% от нашите регистрации са на нови изложители, което показва по-голямата атрактивност на SIMA-SIMAGENA в целия свят.”, казва директора на изложението, Мартин Дегремонт.

Проявата ще предложи на изложителите и посетителите редица нови възможности:

  • Международните срещи, организирани под формата на презентации и срещи, ще предоставят възможност за бързо информиране по теми, касаещи всички видове селско стопанство по света;
  • Центърът по Геномика на SIMAGENA предлага възможността за концентриране върху генетика и геномика, с екипите по селекция и PHF (Prim’Holstein Франция) и KBS Génétic измежду тях, и разясняване на всички нови подобрения и открития в областта;
  • Зоната за Иновации ще покаже на едно място всички иновации на изложението в сектора за селскостопанско оборудване;
  • Семинарите Кариери ще представят текущото състояние на сектора и наемане на работна ръка (5,000 работни позиции, които трябва да се попълнят) и ще бъдат придружавани от срещи за кандидатстване за работа между кандидати за работа и специалисти по подбор на персонала в сектора за селскостопанско оборудване.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.