1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. В Агрофорум гледайте: Високопроизводителна и иновативна техника – решение за минимизиране на разходите

В Агрофорум гледайте: Високопроизводителна и иновативна техника – решение за минимизиране на разходите

Световни тенденции за производството на царевица и слънчоглед

Покана за участие в платформа, показваща тенденциите при производството на царевица и слънчоглед получиха земеделски производители, обработващи земя в района на Свищов. Специалисти в областта на растителната защита, селекцията и подхранването на растенията дадоха ценни съвети как да бъде надграден добива при пролетните култури.
 
 
Дигитализацията и иновациите ще привлекат младите хора в земеделието. Отрасълът ще стане по-производителен и конкурентен. Използването на цифровите технологии ще намали разходите за производство и ще подобри икономическото състояние на производителите.
 
Кооперациите в България стават все по-иновативни, оборудвайки се с модерна и високотехнологична техника в ритъм с променящите се климатични условия. В трескаво очакване на новата сеитба стопаните търсят най-подходящите решения за своите полета.
 
За дружен старт, за здрави и изравнени посеви специалистите съветват да обеззаразим семената от пшеница. Така ще си осигурим спокойствие, ще спестим допълнителни разходи.
 
Ще ви срещнем с един от най-активните и иновативни земеделци у нас, който има зад гърба си един мандат като председател на УС на Националната асоциация на зърнопроизводителите, успешни партньорства с водещите в агросектора компании и ...много приятели. Ангел Вукодинов разказва за своята философия за бизнеса и живота.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.