1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. В АГРОФОРУМ: Наплив за подаване на проектни предложения по НПВУ – анализ на консултанта Ивайло Тодоров

В АГРОФОРУМ: Наплив за подаване на проектни предложения по НПВУ – анализ на консултанта Ивайло Тодоров

И още: Иновации в хранителната индустрия – във фокуса на пет изложения в столицата

Над 460 български и чуждестранни фирми се събраха на пет престижни международни хранителни изложения в София, които се превърнаха в пространство за развитие на бизнеса, генериране на нови идеи и арена на кулинарни състезания от най-висок ранг.

С гордост Асоциацията на месопреработвателите в България връчи награди на компании и личности, оставили трайна следа в историята на изложението за месо и месни продукти. Отличията бяха разпределени в 12 категории. Сред призьорите е и АГРО ТВ.

Сериозен интерес на агробизнеса към отворената процедура по Националния план за възстановяване и устойчивост - „Инвестиции в технологична и екологична модернизация“ с краен срок за кандидатстване 20 декември. Повече по темата - от консултанта Ивайло Тодоров.

Какаото е не само ключова съставка на шоколадовите изкушения, но и обект на търговия, от който зависят доходите на милиони хора по света. До магията на омайния аромат се е докоснал и българина Антон Калинчев. За да направи авторски шоколадови изделия, избира висококачествени зърна. Твърди, че именно какаото го мотивира да обикаля света.

Срещаме ви с една енергична дама, която държи на доброто хранене и на истинската храна. Тя прави дъвки от напълно естествени суровини. За подсладител използва брезова захар, а за основа на произведението си прилага натурална смола.

 

Подробности по тези теми – в предаването АГРОФОРУМ по АГРО ТВ – тази събота – 11 ноември от 07:30 часа.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.