1. Начало
  2. Новини
  3. Наука и образование
  4. Ден на кариерата ще се проведе в Тракийския университет

Ден на кариерата ще се проведе в Тракийския университет

Центърът за кариерно развитие е свързващо звено между учебното заведение бизнеса

По инициатива на Кариерния център при Тракийски университет, на 5 ноември от 11:00 до 14:00 часа в сградата на ректората ще се проведе Ден на кариерата. На събитието ще бъдат поканени национални и регионални фирми и бизнес организации. Целта е да се осъществи директен контакт със студенти от различни специалности, изучавани в Тракийския университет, на които в бъдеще да се предложат стажове и работни места.

Специалностите в Тракийски университет са в следните основни направления: аграрни науки, ветеринарна медицина, инженерни специалности, медицина и здравеопазване, педагогика, стопанско управление. Мисията на Центъра за кариерно развитие  е осигуряване на висококачествени услуги на студентите в областта на кариерното консултиране с цел подпомагане на прехода им от образование към успешна професионална реализация.

Центърът за кариерно развитие е  свързващо звено между Тракийския университет и представителите на бизнеса. Целта му е ефективно да партнира на работодателите чрез подпомагане на процесите на подбор на студенти за стажантски позиции и работни места. Кариерният център съдейства за улесняване на комуникацията между бизнеса и академичните среди и подпомага навлизането на съвременните бизнес практики и знания в университетските програми.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.