1. Начало
  2. Новини
  3. Наука и образование
  4. Заслужено признание за ПК “Агромедия”

Заслужено признание за ПК “Агромедия”

Награда Почетна грамота и плакет за цялостно отразяване на аграрния сектор в медийното пространство

 

На провелият се в гр. Хисар Национален аграрен семинар, ПК “Агромедия” ЕООД, получи почетна грамота и плакет за цялостно медийно отразяване на аграрния сектор в България. Грамотата е заслужено признание за неуморния труд на целия колектив.

От своето създаване през 1999 г. досега, ПК “Агромедия” е успяла да постигне цялостно информационно обслужване в земеделския сектор с продуктите, които предлага. Това са телевизионните предавания “Агрофорум” и “Агромаркет”, списанието “АгроКомпас” и интернет портала www.agro.bg .

Екипът от висококвалифицирани професионалисти, ръководен от Цветан Гърбешков и работещ за реализацията на тези медийни продукти, се стреми да предоставя актуална и точна информация на своите зрители и читатели във всяка област на селското стопанство, начините за усвояване на европейските фондове и възможностите, които предоставя Програмата за развитие на селските райони. В динамичното време, в което живеем, за всеки потребител е от съществено значение да знае, къде може да открие това, което го интересува. Това важи особено за аграрния сектор.

Надяваме се, че с помощта на ПК “Агромедия” нашите земеделски производители, ще правят модерно земеделие.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.