1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. Обявен е тазгодишният конкурс за екологично изкуство

Обявен е тазгодишният конкурс за екологично изкуство

Спечелилите първо място във всяка категория ще получат 1000 долара

Обявен е тазгодишният конкурс за екологично изкуство. Желаещите да участват трябва да изпратят своите идеи на тема "Екология" в една от шестте категории на конкурса: песен, литература, фотография, кратко видео, приложни изкуства или използване на различни материали за изкуство и дизайн. Информацията е публикувана от Mladiinfo.

Награди

Спечелилите първо място във всяка категория ще получат 1000 долара. Наградите на публиката, както и тези за второ и трето място все още не са обявени.

Изисквания и кандидатстване

Категориите на конкурса са шест: песен, литература, фотография, кратко видео, приложни изкуства или използване на различни материали за изкуство и дизайн. Основната тема във всяка от тях трябва да е "Екология".

Материалите за есета и кратки история за категория "Литература" трябва да са до 5000 думи.

В категория "Фотография" ще се оценяват възможностите на кандидата да представи начина, по който според него хората виждат света и начините да се грижат по-добре за него.

В категория "Приложно изкуство" могат да се включат всички, които чрез рисунка, картина, скулптура или други средства могат да изразят идеите си по темата на конкурса.

В категорията за използване на различни материали за изкуство и дизайн могат да участват всички, които чрез керамика, дърворезба, бижута или текстилни материали искат да изразят отношението си или възможните решения на екологичните проблеми.

Ако предадете материалите си преди 30 септември, таксата за участие е 25 долара. След това желаещите трябва да платят 30 долара, за да участват в конкурса.

Желаещите трябва да се регистрират тук.

Краен срок: 30 ноември 2011 г.


Допълнителна информация можете да намерите на официалната страница на конкурса.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.