1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. ПроКредит Банк подкрепя „Часът на Замята” 2012

ПроКредит Банк подкрепя „Часът на Замята” 2012

Инициативата се провежда тази събота, 31 март, от 20:30 до 21:30 ч.

Не за час, а за целия уикенд ПроКредит Банк ще изгаси фасадното осветление и светещите рекламни съоръжения на централния си офис в София, на бул. "Тодор Александров", както и на всичките си клонове в София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен и Благоевград. Така банката ще подкрепи символично инициативата „Часът на Земята” 2012, която се провежда тази събота, 31 март, от 20:30 до 21:30 ч.

Подкрепяйки инициативата, ПроКредит Банк добавя и своите усилия за повишаване на информираността към необходимостта от оптимално използване на енергията и природните ресурси. Своят личен принос към инициативата ще дадат и 1400-те служители на банката. 

Изгасянето на фасадното осветление и светещите реклами няма да засегне функционирането на 24-часовите центрове на банката, които предоставят автоматизирани банкови услуги – банкомат, интернет и телефонно банкиране, както и клиентското обслужване.

ПроКредит Банк подкрепя и едночасовия акустичен концерт на български изпълнители по BG Radio в "Часът на Земята", който ще бъде излъчен от 20:30 ч. в събота.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.