1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. Възможности за участие в проект предлага руски неправителствен екологичен фонд „В. И. Вернадский”

Възможности за участие в проект предлага руски неправителствен екологичен фонд „В. И. Вернадский”

Целта на проекта е идентифициране и насърчаване на реализирани идеи и разработки

Руският неправителствен екологичен фонд „В. И. Вернадский”, Международната екологична обществена организация „Грийнлайт” и Междурегионалната екологична обществена организация „Грийнлайф” в Русия предлагат на образователни, културни и научни организации възможност за участие в международен проект на тема: „Екологична култура, мир и съгласие”.

Целта на проекта е идентифициране и насърчаване на реализирани идеи и разработки, имащи практично приложение в областта на формиране и развитие на екологичната култура. Проектът се реализира в следните области: екологично образование, екологично възпитание, опазване на биологичното разнообразие подобряване на ландшафта, екологична култура в промишлеността и енергетиката, околна среда и здраве и екологична култура в социалните инициативи. Проектът се реализира на благотворителна основа и не изисква първоначални и/или организационни такси.

Заявки за участие се приемат до 31.03.2015 г. включително. Допълнителна информация за участие е представена на интернет страниците: http://vernadsky.ru  и http://greenlight-int.org. Резултатите от международния проект се обявяват на 5 юни.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.