1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. Връчват призове за „Зелен бизнес”

Връчват призове за „Зелен бизнес”

Министър Искра Михайлова ще бъде домакин на официалната церемония на 5 юни

Министърът на околната среда и водите Искра Михайлова ще бъде домакин на официалната церемония за връчване на призове за „Зелен бизнес” в Националната кампания „Зелена България”, финансирана от Оперативна програма „Околна среда 2007-2013 г.”
 
Събитието е на 5 юни 2013 г. – Световен ден на околната среда,  от 15.30 часа, в Университетската ботаническа градина, ул. “Московска” № 49 , гр. София.
 
Поканени са председателят и заместник-председателите на Народното събрание, депутати, министри, представители на научната общност, браншови и бизнес организации.
 
За трета поредна година Министерството на околната среда и водите провежда Национална кампания „Зелена България”. За призове „Зелен бизнес” се включиха фирми и бизнес организации със свои проекти, финансирани и реализирани от самите тях с грижа към природата и околната среда. Номинираните са в три категории - голям, среден и малък бизнес, като тази година ще бъде връчен и специален благодарствен приз.
 
Кампанията „Зелена България” ще продължи до края на годината в още две категории – най-активна община и "най-зелен" град.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.