1. Начало
  2. Новини
  3. Празници и обичаи
  4. В Разлог ще се проведе 15-то поредно издание на международната киноложка изложба

В Разлог ще се проведе 15-то поредно издание на международната киноложка изложба

На всички клубове-победители ще бъдат раздадени медали и грамоти

150 кучета от породата българско овчарско куче, с каквото се сдоби и премиерът на Русия Владимир Путин при посещението си у нас миналия ноември, ще си дадат среща в Разлог в рамките на 15-то поредно издание на международната киноложка изложба. Тя е посветена на празника на Разлог, 24 октомври, и ще се проведе на 16 октомври от 10.00 ч. на стадиона в града, съобщиха от общината.

Мероприятието се организира от Български киноложки клуб и Клуба за българско овчарско куче Разлог, с подкрепата на общината. Съдийството е поверено на познавачи от Англия, Испания и България, а гости и участници ще има от България, Англия, Испания и др.

Очаква се над 30 клуба и 150 кучета от породата българско овчарско куче да вземат участие в изложбата. На всички клубове-победители ще бъдат раздадени медали и грамоти, а наградата за четириногите ще бъдат пакети храна.

"Събитието традиционно предизвиква голям интерес сред жителите и гостите на Разлог, а ние се стараем да оправдаем очакванията на зрителите и да запазим този интерес, който не стихва вече 15 години”, заяви един от организаторите.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.