1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Есенни грижи в рапица и житни с БАСФ

Есенни грижи в рапица и житни с БАСФ

Снимка:

Компанията презентира изгодни преференциални оферти

На семинар в село Арбанаси БАСФ представи пълното си портфолио за производство на рапица и житни култури. Продуктите за рапица са за двете технологии за отглеждане – Клиърфийлд и конвенционална. Акцентът при Клиърфийлд технологията  е широко спектърният хербицид Клеранда, с приложение във фаза 2-ри до 4-ти лист на плевелите.

Ключовият продукт при конвенционалната технология е хербицидът Бутизан с ранно вегетационно приложение. Презентиран беше и хербицидът  Стратос Ултра- балурицид с пълно системно действие.

Кларикс и Карамба са другите успешни продукти от БАСФ. Приятна изненада за фермерите са промоционалните предложения на компанията  - 20% по-добра цена  за Клеранда и 5% отстъпка в цената за виртуалния пакет Бутизан и Стратос  Ултра за 160 дка.

Гостите  на семинара бяха запознати подробно и с ефекта от продуктите на БАСФ при пшеница и ечемик. Топ предложения тук са обеззаразителят Кинто Плюс и широко спектърният хербицид Корело Дуо. Новината от БАСФ е предстоящото пускане на българския пазар на  първия фунгицид за третиране на семена – супер иновацията Систива за опазване на житните култури от ранните болести.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.