1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Изложба за новостите в храните и напитките

Изложба за новостите в храните и напитките

По традиция четирите дни на международните специализирани изложби за храни и напитки имат и богата съпътстваща програма.

 

Над 60 процента са новите участници в тазгодишното издание на традиционните международни специализирани изложби за храни, напитки, оборудване, за опаковки, материали и печат. Изложбите ще се провеждат в зала "Фестивална" в София от 10 до 13 ноември.

Новото в осмото издание е акцентът върху автоматите на напитки и храни.

По традиция четирите дни на международните специализирани изложби за храни и напитки имат и богата съпътстваща програма. Освен тазгодишното издание на конкурсите за безалкохолна напитка на годината и най-добра опаковка, специалистите могат да вземат участие и в международната конференция за управление на отпадъците от опаковки, под егидата на Министерството на околната среда и водите.

Ежегодното връчване на наградите "Безалкохолна напитка на годината 2004" ще бъде съпътствано и от семинар за пазара на бутилирани води в България, методи за обработка на питейни и технологични води за хранителната и питейната промишленост, използването на ултравиолетови лъчения за дезинфекция на води за питейни цели./mont-press.com

AGRO.BG

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.