1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Тази седмица в АГРОФОРУМ очаквайте: Решения за опазване на царевицата от плевели

Тази седмица в АГРОФОРУМ очаквайте: Решения за опазване на царевицата от плевели

И още: Кои слънчогледови хибриди са най-търсени през тази кампания

Първата тема е свързана с еврофинансиране. В новата програма за развитие на селските райони към приоритетните сектори освен биологичното растениевъдство и пчеларство се включва и биологичното животновъдство. Това стана ясно по време на земеделския форум „Фермата“, който се проведе в Пловдив.

Модерен дизайн, завиден комфорт, здравина и гъвкавост – такава е визията за тракторите през стопанската 2016 година.

Ако сте производители на царевица, една от основните ви задачи е да контролирате ефективно плевелите. Кои са най-новите решения на химическата индустрия за опазването на атрактивната култура - това беше темата на семинар край Варна.

Каква е успешната бизнес стратегия, за да може една компания, занимаваща се с внос на агротехника, да бъде интересна, иновативна и в помощ на земеделските стопани?
Как са конструирани машини за почвообработка от японски бранд? На какви характеристики може да разчитате? Останете с нас, за да разберете, защото от качествената подготовка на почвата зависи успеха на сеитбата.

Ще ви покажем подобрения във френски самоходни пръскачки и нови решения в напояването.

Всеки производител на слънчоглед търси хибриди, които биха имали отлична реализация на пазара. Особено привликателни са сегментите високооленови и високомаслени хибриди. Ако към това добавим и решаване на проблемите с болестите и синята китка – и ето го рентабилното производство.

Дали сте зърнопроизводители, лозари или животновъди вие се нуждаете от ефективни и икономични решения, които да ви пестят средства и време. Ето последните иновации при тракторите и товарачите.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.